Контакти - ДГ "Слънчево детство" село Крива река

Go to content

Main menu:

Контакти


ДГ "Слънчево детство"
с.
Крива река, ПК 9938
ул. "
Георги Димитров" № 15

тел.
0887 522 818
e-mail: galq.trifonova@abv.bg
       DGSlanchevodetstvo@nikolakozlevo.bg

 
 
 
Back to content | Back to main menu